03.04.2023

Blog Blog

Hoe je jouw SEO verbetert met behulp van AI

Jamie Been Jamie Been

Account creative

Hoe vaak delen we onze kennis door middel van blogposts om onze online vindbaarheid te vergroten? Als marketeer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om tussen al die blogs op te vallen. Met de komst van ChatGTP en andere technologieën worden onze producten en diensten daarnaast steeds complexer uit te leggen. Marketeers strooien regelmatig met moeilijke begrippen en introduceren steeds weer nieuwe apps.

Logisch dat de moed je soms in de schoenen zakt. Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je denkt! Met een klein beetje hulp van AI zorg je ervoor dat nieuwe termen voor je volgers een makkie zijn om te begrijpen. In deze blogpost leg ik het je uit.

De Glossary app voor al je woordenlijsten

Met de AI-powered Glossary app (PuzzleLabs), verander je jouw complexe inhoud met een aantal klikken in een concepten-woordenlijst die het jou makkelijker maakt om de juiste boodschap over te brengen aan je doelgroep.

En daar is nog niet alles mee gezegd. Je geeft jouw lezers niet alleen gemakkelijker toegang tot nieuwe termen en hun definities, maar ook verhoog je de betrokkenheid. Omdat je volgers direct tekst en uitleg krijgen over moeilijke begrippen in jouw blogpost, besteden ze meer tijd op jouw website (win-win).  Je kan de aandacht veel langer vasthouden en je raadt het al, je vindbaarheid krijgt ook een boost!

In drie stappen aan de slag met AI Glossary

Deze kans moet je niet aan je voorbij laten gaan. Je bent al klaar in drie simpele stappen:

Stap 1: Importeer je inhoud: HTML, WordPress, etc.
Stap 2: Selecteer de definities die het beste passen bij jouw product/dienst.
Stap 3: Kopieer en plak de code op je website. De app wordt automatisch bijgewerkt als je meer definities/concepten toevoegt.

Oh ja! Hier staat wel een kleine investering van €19,- per maand tegenover, maar het is het allemaal waard.

Wil je meer weten over deze AI-nieuwkomer?
Stuur mij dan gerust een berichtje via jamie@snipsnaponsocial.nl.

Gerelateerde Blogs.