30.03.2023

Blog Blog

Nieuw! SnipNap Snuggie

Naast hartverwarmende content, houden wij jullie ook graag warm met onze SnipNap Snuggie! Deze ultra warme snuggie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een one size fits all. Nee, wij bij Snip Snap hebben niet liggen slapen maar lopen juist voorop met deze nieuwe merchandise.

Het concept

Bij Snip Snap zijn we eigenlijk een soort familie, en daarom zorgen we goed voor elkaar. Social Projectmanager Aylan Muhlbauer kwam daarom met Creative Director Harald Peters op het idee om de SnipNap te introduceren. Het is uit onderzoek gebleken dat slapen tijdens werktijd echt super is voor je productiviteit. Hierbij wat eerste reacties:

De Snuggie

Wij dragen jullie een warm hart toe, en maken jullie graag onderdeel van onze Snip Snap Fam. Met deze snuggie voel jij de warmte van Snip Snap op ieder moment van de dag en til je jouw NapTime naar een hoger niveau.

Aanschaf merchandise

Wil jij graag een Snip Snap Snuggie? Stuur ons dan een mailtje en we maken jouw order zo snel mogelijk in orde. ✨SPECIALE ACTIE!✨ De eerste 10 orders op 1 april krijgen een gratis SnipNap Sleep cursus, gegeven door Harald Peters! Iedereen vanaf de 11e bestelling kan deze cursus ook volgen met het STAP budget.

Gerelateerde Blogs.