Stebru

Stebru Stebru

Content-programma

Stebru

Inleiding

Stebru is een jong en dynamisch familiebedrijf in de bouwsector waar werkplezier voorop staat. Het bedrijf focust op kernwaarden zoals transparantie, creativiteit, continuïteit, samenwerking, ontzorgen, sociale binding en betrokkenheid. Met unieke voordelen zoals een eigen café, fitnessruimte, wekelijkse personal training en een CO2-neutrale bedrijfsvoering tegen 2030, is Stebru een aantrekkelijke werkgever. Om deze aantrekkingskracht te versterken en nieuw talent aan te trekken, hebben we een contentprogramma ontwikkeld dat de leuke en levendige werksfeer bij Stebru benadrukt.

Strategie

Onze strategie was om een contentprogramma te creëren dat de unieke cultuur en voordelen van werken bij Stebru benadrukt. We hebben gebruik gemaakt van het 3H-model (Hero, Hub, Hygiene) om een gelaagd contentprogramma te ontwikkelen dat de kernwaarden en het werkplezier bij Stebru overbrengt. De corporate slogan ‘Welkom in het ritme van Stebru’ werd het uitgangspunt voor onze content, waarbij we het eigen ritme en de dynamiek van Stebru benadrukken.

Concept

Het concept “Op de Stebru-manier” draait om het unieke ritme van Stebru, bepaald door de medewerkers die fungeren als ambassadeurs. Dit ritme zet aan tot actie en weerspiegelt hoe Stebru meebeweegt met de markt en de toekomst. Onze content formats zijn ontworpen om de dynamische wereld van Stebru tot leven te brengen, met de nadruk op humor, vrolijkheid en werkplezier.

Content

Het contentprogramma bestaat uit verschillende lagen die elk een specifiek aspect van Stebru belichten:

Hero Video: Deze video toont de dynamische wereld van Stebru door de karakteristieke geluiden uit de bouwwereld, zoals hamers, slijptollen, boren en buizen. Deze geluiden creëren een uniek ritme dat de energie en dynamiek van de bouwprofessionals bij Stebru benadrukt. Volg het ritme van de bouwprofessionals en ervaar de levendige werksfeer.
Hub:

(K)eet mee: In dit format wordt de gezelligheid en het werkplezier in de keet vastgelegd. Onder het genot van een lekkere bak koffie worden er stellingen voorgelegd en in rap tempo beantwoord door collega-duo’s. Dit format laat de leuke en ontspannen sfeer binnen het team zien.

Sport mee: In dit format springen duo-collega’s op de fiets en stellen elkaar vragen over onderwerpen zoals duurzaamheid. Dit laat zien hoe Stebru medewerkers fit en betrokken blijven, terwijl ze samen werken aan een duurzame toekomst.
Hygiëne:

In de hygiëne-lage tonen we de goede werksfeer tussen de collega’s door middel van korte video’s en posts die de dagelijkse interacties en samenwerkingen binnen het team laten zien. Deze content benadrukt de sociale binding en betrokkenheid binnen Stebru.

Stebru

Resultaten.

Het contentprogramma voor Stebru heeft geleid tot indrukwekkende resultaten:

Verhoogde Online Zichtbaarheid:
 De hero-video en hub-content hebben de online zichtbaarheid van Stebru aanzienlijk vergroot, wat heeft geleid tot een toename in het aantal sollicitaties en geïnteresseerde kandidaten.

Sterkere Werkgeversmerk: Door de unieke voordelen en de levendige werksfeer van Stebru te benadrukken, is het werkgeversmerk versterkt. Dit heeft bijgedragen aan een hogere mate van betrokkenheid en trots onder de huidige medewerkers.

Betere Kandidatenervaring: Potentiële kandidaten hebben een beter beeld gekregen van wat het betekent om bij Stebru te werken, wat heeft geleid tot een hogere kwaliteit van sollicitanten.

Positieve Feedback: De humor en vrolijkheid in de content zijn goed ontvangen door zowel huidige medewerkers als potentiële kandidaten. De positieve reacties benadrukken de effectiviteit van de contentstrategie.

Met deze aanpak heeft Stebru zijn unieke karakter en aantrekkelijke werkomgeving succesvol online gepresenteerd, wat heeft bijgedragen aan de aantrekkingskracht op nieuw talent en het versterken van de interne cultuur.

Meer van Snip Snap.