Choose from our menu.

Met onze pakketten ben je in één keer klaar. We stippelen je content uit voor meerdere momenten en creëren ‘m lekker efficiënt in één keer. Zo ben jij voordelig verzekert van online impact en houden we ruimte voor inhakers en smaakmakers. Pak je doelgroep in. Pak uit met Snip Snap.

3H model jaar­programma.

Neem afscheid van ad hoc content en ga voor the real deal: in een contentprogramma vertellen we jouw verhaal consistent met visuele content. Ons in-house productieteam zorgt voor thumb stopping content. Of het nu gaat om video, foto, design of animatie: we’ve got it all bij Snip Snap. Leun gerust op ons, want wij programmeren jouw content programma. Zo ben je het hele jaar spot-on online aanwezig bij je fans én weet jij waar je aan toe bent.

Small
Medium
Large
Hero.
1:00 minuut video
Draaidagen
1
2
3
Hub.
Netflix your content with formats
Draaidagen
3
6
Aantal video's*
12
26
52
Aantal video's per maand
1
2
WEKELIJKS
*Combinatie tussen video content & short-form content mogelijk
Hygiene.
Always visible with a content package
Maandpakket
S
M
L
Kwartaal fotografie
Ja
Ja
Ja
Projectmanagement
4 uur
6 uur
8 uur
Strategie
Ja
Ja
Ja

Strategie. Concept.

Content Brainstorm
Welke waarde ga je jouw fans leveren op social media? In deze interactieve sessie leggen wij de basis voor jouw social media strategie.
€ 2.675
Content strategie
Meer resultaat uit social media? Met een concrete strategie helpen we je op weg om je doelen te behalen.
vanaf
€ 5.885
Conceptontwikkeling
Wij zijn jouw creatieve partner als het gaat om het bedenken van ijzersterke campagnes of programma’s.
vanaf
€ 2.675

Campagnes.

Met de campagnes van Snip Snap vertel je jouw verhaal aan je fans. Wij nemen alles uit handen, van het eerste idee tot de analyse en rapportage. Een campagne-op-maat is natuurlijk ook mogelijk. Wij zorgen dat je jouw content opvalt en de doelstellingen behaalt.

Small
Medium
Large
Intakegesprek
Ja
Ja
Ja
Scenario & script
Ja
Ja
Ja
Draaidagen
1
2
3
Video's
4
8
12
Aanjagers
4
8
12
Prijs per video
€ 2.375
€ 1.619
€ 1.333

Video’s worden in één formaat inclusief ondertiteling in de gesproken taal (Nederlands of Engels) opgeleverd. Op basis van het concept en de wensen kunnen we het aantal video’s definitief bepalen. De video’s zijn exclusief concept, projectmanagement, props, modellen, acteurs en locaties.

TikTok. Reels. Shorts.

Small
Medium
Large
9:16 video
4
8
12
Formatconcept
Ja
Ja
Ja
Draaidagen
½
1
Prijs per TikTok
€ 963
€ 856
€ 749
Optioneel
Choreografie
Op aanvraag
Muziek op maat
op aanvraag

Fotografie.

Small
Medium
Large
Fotoshoot dagen
½
1
2
Foto's
30
60
120
Assistent bij shoot
Ja
Ja
Ja
Prijs per foto
€ 50
€ 48
€ 44
Optioneel
3D fotografie
Prijs op aanvraag
Cinemagraph
Prijs op aanvraag

Workshops.

Wil jij up-to-date blijven over content? Dan ben je bij Snip Snap aan het juiste adres. Van onze kennis maken we geen geheim. Deze kennis willen we graag met jou delen.

AI voor marketing
In deze interactieve workshop gaan we met de deelnemers aan de slag met AI en de toepassing op marketing. We starten de workshop met theorie. Wat zijn de trends, de mogelijkheden en we nemen de deelnemers ook mee in hetethisch inzetten van AI. Vervolgens gaan we aan de slag met AI. Bijvoorbeeld voor het maken van je eigen ChatGPT.
vanaf
€ 1.500
Don't make ads, make TikToks!
In deze training leren we je TikTok op een zakelijke manier in te zetten als onmisbare marketingtool voor jouw business. Dit doen we door je kennis te laten maken met de succesfactoren, de do’s & dont’s en door het geven van praktijkvoorbeelden in de vorm van bedrijfschallenges.
vanaf
€ 1.500
Hero, Hub, Hygiëne
Deze interactieve workshop staat volledig in het teken van Hero, Hub en Hygiene of beter gezegd: het 3H-model van Google. Hier leer je hoe je met behulp van dit model succesvol je videocontent kunt boosten onder je doelgroep, hoe je op basis van dit model een jaarprogramma voor je content kunt maken en je efficiënt en effectief je jaarkalender kunt indelen.
vanaf
€ 1.500
Make your social personal!
Elk bedrijf heeft een verhaal, maar wie laat je dit verhaal vertellen? Juist, de meest waardevolle ambassadeurs die je hebt: je medewerkers. In deze workshop leren we je alles over employer branding, employee advocacy en de manier waarop je dit inzet om je merkidentiteit kracht bij te geven.
vanaf
€ 1.500
Camera, Lights, Action!
Van het bedenken van een concept en het schrijven van een script tot het opnemen van jouw video en het editen van een complete video. In de do-it-yourself workshop nemen we je mee in het hele proces van low-budget videoproductie. Hier leer je de basis van filmen en het gebruiken van licht en geluid met niets meer dan de middelen die je binnen handbereik hebt.
vanaf
€ 1.950

Custom your content.

Vallen jouw wensen niet binnen één van onze pakketten, neem dan contact met ons. We maken graag een pakket gebaseerd op je wensen.