Workshop op maat Workshop op maat

Hero, Hub, Hygiene

Wat gaan we doen

Deze interactieve workshop staat volledig in het teken van Hero, Hub en Hygiene of beter gezegd: het 3H-model van Google. Hier leer je hoe je met behulp van dit model succesvol je videocontent kunt boosten onder je doelgroep, hoe je op basis van dit model een jaarprogramma voor je content kunt maken en je efficiënt en effectief je jaarkalender kunt indelen. Ook geven we tips hoe je slim je budgetten kunt besteden om hier het maximale uit te halen. Het leukste? We gaan ook echt aan de slag en maken een start met het ontwikkelen van content.

Maar wat is het 3H-model precies? Het 3H-model is een model dat content onderverdeelt in drie soorten (Hero, Hub, Hygiene) die elk in hun eigen frequentie voorkomen in je contentplanning. Het biedt een goede stok achter de deur om consistent content te blijven creëren en is een ideale methode om het overzicht te bewaren in het soms lastige proces van contentcreatie.

Video is een te belangrijk onderdeel geworden om het ad hoc uit te voeren. Dus mis jij structuur in je marketingstrategie? Dan is deze workshop voor jou. Laat ons je onderdompelen in de theorie en leg een solide basis voor je contentplanning. Zo zet jij voortaan videocontent consistent en met power uit en weet jij je doelgroep te bereiken.

Informatie

Prijs : Op aanvraag

Workshop op maat

Aanmelden

Wil je ook up-to-date blijven over social media? Meld je dan nu aan.

* geeft vereise velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.